Vastasvõistkonna vormides treeninud Kalev/Cramo sai mõni tund enne ajaloolist matši pagasi kätte

Christopher Krutto
Copy
Kalev/Cramo korvpallimeeskond.
Kalev/Cramo korvpallimeeskond. Foto: Tairo Lutter

Sel õhtul kohtub Kalev/Cramo korvpalliklubi Prantsusmaal FIBA Europe Cup poolfinaalseeria teises kohtumises Prantsusmaa tippklubi Cholet'ga. Kui Gallide maale saabudes pidid Kalev/Cramo mängijad ilma pagasita läbi ajama, siis nüüd saadi see lõpuks kätte.

Kalev/Cramo jõudis Prantsusmaale juba esmaspäeval, kuid nende pagas mitte. «Meie jõudsime kohale, aga pagas ei jõudnud,» teatas Kalev/Cramo kapten Martin Dobrek klubi Instagramis.

Kalev/Cramo kommunikatsioonijuhi Allan Siimani sõnul ei jõudnud koos meeskonnaga Prantsusmaale füsioterapeutide töövahendid. Mänguvormid ja korvpalliketsid on aga kõigil mängijatel ilusti olemas. Puuduolevad asjad peaksid Prantsusmaale jõudma järgmise lennuga.

Küll lõppesid asjad sellega, et eile tuli Kalev/Cramo korvpalluritel ajada trennis läbi Cholet riietega ning selle eest tänati ka tänaseid vastaseid.

Kolmapäeval jagas Kalev/Cramo Instagramis lühikest videot, kus on näha, et pagas on lõpuks jõudnud kohale.

Foto: Kuvatõmmis videost

Kalev/Cramo klubi ajaloo kõige tähtsam kohtumine algab täna kell 21 ja sellel saab silma peal hoida läbi Postimehe otseblogi. Avamängu võitis Kalev/Cramo 80:73.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles