Eesti e-sporditäht avaldas autasuks saadud kullakangide saladuse (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Robin Kool saab oma auhinnakappi panna kullakangi, mis paljude pettumuseks polegi täielikult kullast.
Robin Kool saab oma auhinnakappi panna kullakangi, mis paljude pettumuseks polegi täielikult kullast. Foto: HLTV

CS:GO arvutimängu üks märkimisväärsemaid saavutusi on suure slämmi võitmine. Sellega kaasneb peale au ja kuulsuse ka korralik auhinnaraha. Näiteks pistis Robin Kool koos FaZe Claniga taskusse täpselt miljon dollarit ehk ühele mängijale kuulus sellest viiendik.

Seejuures pidavat auhinnaraha makstama kullakangides, mis kõlab ju uhkelt, kuna pole eriti palju spordialasid, kus nõnda võitjaid tunnustataks. Robin Kool selgitas, kuidas asi päriselt on.

«Paljude pettumuseks see täielikult kullast siiski pole. Kui peaksin pakkuma, siis eeldatavasti lihtsalt plaaditud. Nõnda makstakse ikkagi välja rahaline autasu nagu kõikidel teistelgi turniiridel. Tegu on pigem uhkema karikaga, mis jääb reaalselt ka mängijatele,» avalikustas Kool.

Ta pole «kullakangile» veel kodus asukohta saanud otsida. «Ma ei saanud sellega koju reisida, kuna korraldajad soovivad sinna ka täpsed turniirivõidud peale graveerida. Nõnda saan ma selle ilmselt postiga mõne aja pärast kätte. See võtab kindlasti koha sisse kõige erilisemate autasude hulgas. Olen lõputult tänulik, et sain üldse sellest osa.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles