Järjekordne kaasa avas ukse vutitähe magamistuppa: appi, mu ema lööb mu nüüd maha

Postimees Sport
Copy
Anna ja Robert Lewandowski.
Anna ja Robert Lewandowski. Foto: Instagram @annalewandowska

Kui hiljuti avas Georgina Rodriguez ukse Cristiano Ronaldo magamistuppa – jah, see on viide seksile –, siis nüüd tegi sama Robert Lewandowski abikaasa Anna. 

Nimelt väisas Anna Lewandowski hiljuti taskuhäälingut «WojewódzkiKędzierski», kus lahkas põhiliselt paari Hispaaniasse kolimist. Ent podcast'i lõpuosas tüüris ta nii kogemata ka veidi vallatumatele radadele...

«Ma vahel soovin, ja see pole nüüd mingi patt, vaid lihtsalt unistus, et saaksin veeta nädala Robertiga, keda inimesed ei tea. Ma läheksin temaga lihtsalt hulluks. Viimati fantaseerisin näiteks sellest, et me rendiksime rollerid, haaraksime kiivrid ja sõidaksimegi niimoodi Barcelonas ringi, et inimesed meid ära ei tunneks. Sellised lihtsad asjad,» avaldas Anna Lewandowski pealtnäha süütu asja. 

Ja lisas seejärel kelmikalt: «Aga ma tahaksin teha ka hullumeelsemaid asju. Ma ei tea, näiteks suvises Barcelonas rannal seksida...».

Misjärel pidas ta podcast'i eetris väikese pausi. «Appi, mu ema lööb mu nüüd maha!»

Anna – kes muideks, oli omal ajal kõval tasemel karateka, triumfeerides ka MK-etapil –, ja Robert Lewandowski abiellusid 2013. aastal ning nende peres kasvab kaks tütart: Klara ja Laura.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles