Kohtuniku kallal suud pruukinud Kloppi ähvardab karm karistus

Karl Mihkel Eller
Copy
Jürgen Klopp (vasakul).
Jürgen Klopp (vasakul). Foto: Darren Staples/Sportimage/Cal Sport Media/Scanpix

Liverpool võitis eile koduväljakul 4:3 Tottenhami, kuid meeskonna peatreener Jürgen Klopp on nüüd sattunud uurimise alla. Nimelt läks Klopp kohtumise viimastel minutitel vaidlema kohtunik Paul Tierneyga, kes andis mehele kollase hoiatuskaardi. Hiljem avaldas Klopp meediale, et tema tekitas kohtuniku käitumine küsimusi.

Liverpooli 55-aastane peatreener esitas peakohtunik Tierney vastu pärast mängu tõsiseid süüdistusi. Nüüd aga võitleb kohtunike ühendus, et sakslase saaks oma öeldu eest karistada. Kas Jürgen Klopp valetas?

Täiesti pöörases Premier League'i kohtumises alistas Liverpool pühapäeval Tottenhami 4:3. Kloppi juubeldamine viimase värava järel oli nii hoogne, et sakslane vigastas ta jalareit. Lisaks sai ta kohtunikult kollase kaardi.

«See, mida ta mulle kollase kaardi andmisel ütles... see ei saa nii olla, see pole õige,» esitas Klopp pärast mängu tõsiseid süüdistusi.

Väidetavalt öelnud Tierney Kloppile midagi vastuvõetamatut. Kohtunike ühendus (PGMOL) ei taha sellega leppida ja nõuab Kloppile karmi karistus.

«Pärast kohtuniku Paul Tierney helisalvestiste täielikku ülekuulamist võime kinnitada, et ta tegutses kogu mängu jooksul professionaalselt, sealhulgas Liverpooli treeneri hoiatamisel. Seega lükkame kindlalt tagasi kõik süüdistuse, et Tierney käitumine oli kohatu,» ütles PGMOL oma avalduses.

Elevus Inglismaa meedias on igatahes suur. Liverpoolil on Premier League’is mängida veel viis kohtumist. «Kohtunikud ütlevad, et Klopp valetas,» teatas Daily Mail. «Jalgpalliliit on valmis Kloppi karistama!» teatas teine väljaanne. Igatahes on oodata, et Kloppi kohta algatatakse distsiplinaarmenetlus ning teda ähvardab mitme mänguline juhendamiskeeld. Liverpool peab oma järgmise liigamängu kolmapäeval, kui võõrustatakse Fulhamit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles