Eestlaste võimaliku medaliala toimumispaik näeb Euroopa mängudel välja... Kole!

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Vibulaskmine. Pilt on illustreeriv.
Vibulaskmine. Pilt on illustreeriv. Foto: Kirill Kudryavtsev

21. juunil saavad Poolas alguse tänavused Euroopa mängud, mille raames jagatakse välja 253 medalikomplekti. Autasudele ihuvad hammast ka meie vibulaskjad, kelle võistluspaik näeb välja aga sõna otseses mõttes kole!

Täpsemalt võõrustavad Euroopa mänge Kraków ja Małopolska. Kui mitmed võistlused toimuvad nüüdisaegsetel spordiareenidel, siis vibulaskjad on oma võistluseks – mis on ühtlasi Pariisi olümpia katsevõistlus – kupatatud Płaszowiankasse.

Poola suurimaid päevalehti Fakt väisas kuu aega enne võistluste algust sealset võistluspaika ning tõdes, et kõik näeb välja äärmiselt trööstitu. Pildimaterjaliga saab tutvuda SIIN.

Korraldajad kinnitasid siiski neile, et võistluspaik läbib lähinädalate jooksul värskenduskuuri ning pealtvaatajatele rajatakse sinna ka tuhandepealine ajutine tribüün.

Nagu juhtlõiguski öeldud, on Euroopa mängudel võistlustules ka Eesti vibulaskjad: Reena Pärnat võistleb sportvibuga ning Robin Jäätma ja Lisell Jäätma plokkvibuga. Õde-vend Jäätma himustavad Poolast ka medaleid, mulluselt EMilt naasesid nad näiteks hõbeda ja pronksiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles