Kerr Kriisa ülikooli seebiooper sai uue peatüki

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Bob Huggins.
Bob Huggins. Foto: ALEX SLITZ

Trall Eesti koondislase Kerr Kriisa alma materi West Virginia ülikooli korvpallitiimi ümber sai ootamatult jätku.  

Lugu sai alguse 16. juunil, kui ülikooli korvpallimeeskonna peatreener Bob Huggins tabati purjus peaga autoroolist. Legendaarne juhendaja vabandas enda tegevuse pärast ning tunnistas, et antud teguviis ei käi kokku tema ametikohaga.

«Minu viimati tehtud tegu ei esinda West Virginia ülikooli väärtusi. Olen vedanud nii ennast kui kõiki teisi alt,» lausus Huggins. «Vastutan ainuisikuliselt teo eest ja vabandan siiralt ülikooli kogukonna – eriti sportlaste ja treenerite ees. Pean olema tublim. Kavatsen järgnevad paar kuud keskenduda tervisele ja perekonnale, et saaksin olla inimene, keda nad väärivad.»

Paralleelselt raporteerisid USA väljaanded, et NCAA ajaloo edukamaid juhendajaid astus peatreenerikohalt ka tagasi. Veidi hiljem teatas ülikool, et Hugginsi asemikuks määrati senine abitreener Josh Eilert.

Nüüd aga väidab Huggins, et ta pole kunagi amtist taandunud ning soovib korvpallimeeskonda etteotsa naasta. Kui West Virginia ülikool seda talle ei võimalda, ähvardas ta nende vastu kohtusse minna. 

Kui vahetult pärast intsidenti arvati, et alles suve alguses Mountaineeridega liitunud Kriisa võib juhtunu valguses ülikooli vahetada, siis Eesti koondise tagamängija otsustas West Virginiasse ikkagi püsima jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles