Lapsetoetused maksmata jätnud jalgpallilegend peab tütrele hüvitama viiekohalise summa

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Samuel Eto'o
Samuel Eto'o Foto: AFP / Scanpix

Kameruni jalgpalliikooni Samuel Eto'o ja tema tütre viieaastane kohtuvaidlus on lõppenud ja perepea peab tütrele hüvitama suure summa.

Nimelt tunnistas Eto'o Erika Do Rosario Nievese vanemaks olemist alles mullu. Tütar soovis seejärel endiselt vutitähelt tagantjärele lapsetoetust. Tütre advokaat Fernando Osuna ütles, et Eto'o pole viis aastat tütrele toetust maksnud. Kuna kamerunlane polnud nendele soovidele vastanud, nõudis Nieves, et ametivõimud mehe kinni võtaksid. 

Hispaania väljaanne Marca kirjutas, et nüüd on Eto'o ja 22-aastase tütre kohtuvaidlused lõpuks lahendatud.

Vaidlus algas Madridi kohtus juba 2018. aastal. Vanglakaristuse üle peetud läbirääkimised on unustatud ja osapooled on jõudnud kokkuleppele, et Eto'o maksab tütrele 90 000 euro suuruse hüvitise.

Omal ajal nii FC Barcelona kui ka Milano Interi särgis Meistrite liiga võitjaks kroonitud Eto'o on ka varemgi lapsetoetuste maksmisest kõrvale hiilinud.

Lisaks mõisteti praegu Kameruni jalgpalliliidu presidendina tegutsev Eto'o aasta tagasi maksupettuse eest veel ka 22 kuuks tingimisi vangi. Barcelona hingekirja kuuludes olla ta nimelt aastate jooksul võimude silme alt ära nihverdanud neli miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles