Head teed? Tublid sõitjad? Mõlemat? Rally Estonial katkes nukker seeria!

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja Rally Estonial.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Rally Estonial. Foto: M-Sport

Autoralli MM-sarjas juhtub haruharva, et kõik (tipp)sõitjad suuremate muredeta kogu nädalavahetuse vastu peavad. Rally Estonial see aga õnnestus!

Meie omal WRC-etapil oli stardis kaheksa Rally1 ekipaaži. Nad kõik jõudsid ka reede õhtul startides pühapäeva lõunal kordagi katkestamata finišisse. Rallispetsialistid raporteerisid Twitteris, et selline asi juhtus viimati 2019. aasta märtsi lõpus Korsikal.

Tasub täpsustada, et kõik esialgu stardis olnud tugevaima klassid on finišisse jõudnud ennegi, aga viimaste aastate jooksul oli keegi neist alati lõpetanud superrally-süsteemis.

Väike tõrvatilk siiski meepotis leidub. Tänavune Rally Estonia jäi ilmselt vähemalt mõneks ajaks MM-kalendris viimaseks. 

«Mulle meeldib väga see riik. Aitäh toetajatele, ka eestlastele, kelles palju samuti mulle kaasa elasid! Ma tõesti armastan seda rallit. Tuline kahju, et seda järgmine aasta kalendris pole. Korralduselt on see üks parimaid rallisid maailmas,» kiitis kolmandat aastat järjest ralli võitnud Kalle Rovanperä.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles