VIDEO Nõmme Kalju ründaja läks Narva Transi fänniga kaklema

Postimees Sport
Copy
Aleksandr Volkov aitas laupäeval Nõmme Kaljul alistada Harju JK Laagri. Järgmisel päeval sattus ta juba Lillekülas pahandustesse,
Aleksandr Volkov aitas laupäeval Nõmme Kaljul alistada Harju JK Laagri. Järgmisel päeval sattus ta juba Lillekülas pahandustesse, Foto: Mati Hiis/Nõmme Kalju

Eesti jalgpalli meistriliiga hooaja üks üllatavamaid tulemusi ajas kihevile ka Lilleküla staadionil mängu vaadanud vutisõbrad.

Jutt käib pühapäevasest FC Flora ja Narva Transi vahelisest matšist. Valitsev meister sai kodus lausa 1:4 lüüa Narva Transilt.

Kui 34. minutiks olid külalised peal juba 3:0, läks avapoolaja lõpus madinaks ka tribüünil. Rusikad lasid käiku Transi poolehoidja ja Nõmme Kalju klubi ründaja Aleksandr Volkov. Neist viimane toimetati ka staadionilt minema.

«Eilsel FC Flora – Narva Trans mängul oli intsident Transi fännisektoris kahe isiku vahel, mis tipnes väiksemat sorti rüselusega ning mille tulemusena eemaldati turvateenistuse poolt üks inimene staadionilt. Mängu korraldusjuht on esitanud mängust raporti ja lisamaterjalid. Täpsemad asjaolud ja edasise selgitab välja Eesti Jalgpalli Liidu distsiplinaaruurimine,» selgitas liigade arendusosakonna juhataja Veiko Soo Soccernet.ee-le.

«Turvamehed hakkasid Narva fännide poole jooksma ja järsku tõusid seal kõik püsti. Ilmselt, et siis paremini olukorda näha. Lõpuks istuti maha. Siis nagu nägime, et keegi rüseles. Istusime üsna nurga peal, et täpselt pilti olukorrast ei saanud. Aga tundus, et ka turvamees, kas sai obaduse või püüdis lihtsalt olukorda kontrolli alla saada. Kõik käis üsna kähku ja paari minutiga elati taas mängule kaasa,» rääkis staadionilviibinu Postimehele.

«Loomulikult oleme temaga sellest rääkinud, aga täna on vaba päev ja tegeleme sellega homme tõsisemalt. Kuulame temapoolse selgituse ära ja siis saame vastavalt sellele tegutseda,» kommenteeris Nõmme Kalju spordidirektor Argo Arbeiter suhtlust Volkoviga Soccernet.ee-le.

Oktoobris 29. sünnipäeva tähistav Volkov on tänavu 20 Eesti meistriliiga mängus löönud neli väravat. Nõmme Kaljuga liitus ta 2018. aastal. Varasemalt esindas ründaja Sillamäe Kalevi värve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles