Röövi ohvriks sattunud jalgpallitäht: olin jõuetu, ei saanud midagi nende vastu teha

Karl-Joosep Küngas
Copy
Gianluigi Donnarumma
Gianluigi Donnarumma Foto: REUTERS / Carl Recine / SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallihiiu Pariisi Saint-Germaini esikinnas Gianluigi Donnarumma ja tema elukaaslane Alessia Elefante elasid möödunud nädalal üle röövi. Nüüd kommenteeris Itaalia väravavaht esimest korda juhtunut.

Itaalia rahvusmeeskonnaga Euroopa meistriks tulnud Donnarummat rünnati 21. juuli varajastel tundidel tema ja elukaaslase Elefante korteris. Grupp maskeeritud relvastatud mehi tungis keset ööd, umbes kell kolm Donnarumma Pariisi korterisse. Prantsuse meedia andmetel olid vargad hästi informeeritud, kust leida korterist sularaha ja väärtasju.

Väljaanne La Gazzetta dello Sport kirjutas, et Pariisi politsei on alustanud röövimise uurimist. Kogukahju on hinnanguliselt pool miljonit eurot.

«See on halvim tunne, mida kogeda, kui avastad ootamatult kell kolm hommikul enda kodust võõrad inimesed. Mul oli suur hirm, ent rohkem tundsin muret, et Alessiaga võib midagi juhtuda. Ma olin jõuetu, ei saanud midagi nende vastu teha,» lausus Donnarumma Itaalia väljaandele Calciomercato.

Jalgpallitähe elukaaslane Elefante pidi relvastatud röövlitele näitama, kus paiknevad erinevad väärisesemed. «Ma ei räägi piisavalt hästi prantsuse keelt, et selgitada, kus erinevad väärisesemed olid. Alessia, kes oli endiselt šokis, pidi nendega suhtlema ja kaasa minema. Minu suurim hirm tollel hetkel oli, et nad teevad talle haiget,» lisas Donnarumma.

Imekombel õnnestus kannatanutel korterist välja hiilida ja põgeneda lähedalasuvasse hotelli, kus oli võimalik ametivõimudele helistada. Hetkel elabki paar just hotellis, kus on korterist palju turvalisem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles