Nõmme Kalju peatas koostöö fännidega kaklema läinud ründajaga

Postimees Sport
Copy
Aleksandr Volkov aitas laupäeval Nõmme Kaljul alistada Harju JK Laagri. Järgmisel päeval sattus ta juba Lillekülas pahandustesse,
Aleksandr Volkov aitas laupäeval Nõmme Kaljul alistada Harju JK Laagri. Järgmisel päeval sattus ta juba Lillekülas pahandustesse, Foto: Mati Hiis/Nõmme Kalju

Nõmme Kalju jalgpalliklubi andis teada, et on peatanud koostöö ründaja Aleksandr Volkoviga.

 

Pühapäeval peetud FC Flora ja Narva Transi vahelise matši ajal – mille valitsev meister kaotas kodus lausa 1:4 – läks avapoolaja lõpus madinaks ka tribüünil.

Rusikad lasid käiku Transi poolehoidja ja Nõmme Kalju klubi ründaja Aleksandr Volkov. Neist viimane toimetati ka staadionilt minema.

Nüüd teatas Kalju, et vähemalt lähitulevikus on Volkoviga koostöö peatatud. «Nõmme Kalju jalgpalliklubi annab teada, et on asjaolude selgumiseni peatanud Aleksandr Volkoviga koostöö ning eemaldanud ta treeningutelt,» seisis klubi kodulehel avaldatud teates.

«Turvamehed hakkasid Narva fännide poole jooksma ja järsku tõusid seal kõik püsti. Ilmselt, et siis paremini olukorda näha. Lõpuks istuti maha. Siis nagu nägime, et keegi rüseles. Istusime üsna nurga peal, et täpselt pilti olukorrast ei saanud. Aga tundus, et ka turvamees, kas sai obaduse või püüdis lihtsalt olukorda kontrolli alla saada. Kõik käis üsna kähku ja paari minutiga elati taas mängule kaasa,» rääkis staadionilviibinu Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles