Hyundai ei kinnitanud, et nad jahivad Tänakut

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: @World/M-Sport

Soome ajaleht Iltalehti uuris Hyundai tiimipealikult Cyril Abiteboulilt, kas nad peavad läbirääkimisi Kalle Rovanperä või Ott Tänakuga, et saada vähemalt üks neist järgmiseks hooajaks oma ridadesse.

Ralliajakirjanik Miika Wuorela kirjutas Iltalehtis, et Eesti meedia tõstatas Rally Estonia ajal teema, kas Tänak võiks naasta Hyundai meeskonda. 2022. aasta sügisel tiimist lahkunud Tänak tõi siis üheks põhjuseks tiimi puuduliku juhtimise, kuid nüüd on Lõuna-Korea autotootja meeskonnas ametis uus juht ning ka MM-sarja suurim tehnikageenius François-Xavier Demaison.

Cyril Abiteboul
Cyril Abiteboul Foto: Hyundai Motorsport

Abiteboul ei taha ametlikult kinnitada, kas meeskond on Tänakule lähenenud ja jahib tema allkirja uueks hooajaks. Poolteist nädalat tagasi andis Abiteboul Postimehele põhjaliku intervjuu, milles küsiti ka Tänaku võimaliku liitumise kohta Hyundaiga.

«Ma teadsin, et kui sellele küsimusele vastan, siis võib sellest tekkida spekulatsioon. See on väike spordiala, kus pole talente ega ka meeskondi jalaga segada. Keegi ei saa lubada sildade põletamist,» ütles Abiteboul Iltalehtile.

Rally Estonia nädalal Postimehes ilmunud artiklis ütles Abiteboul: «Sillad pole põletatud. Minul polegi Otiga veel silda, seda tuleb ehitada. Ott on kahtlemata andekas. Vaatame tema tegemisi hoolega, nagu ka kõigi teiste tippsõitjate omi.»

Kuid nagu öeldud, ei rutanud Abiteboul kinnitama, et nad on Tänaku suhtes juba maad kuulanud. «Ärge hakake meie sõitjate kohta mingeid järeldusi tegema. Ka praegu toimib meie meeskond hästi. Peame sõitjatele andma natuke parema auto, mis on vastupidavam. See on praegu peamine murekoht,» lisas prantslane Iltalehtile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles