Mäng läbi: Virves sõitis Soome rallil teelt välja

Karl Mihkel Eller
Copy
Robert Virves.
Robert Virves. Foto: M-Sport

Reedene päev Soome MM-rallil ei ole eestlaste vastu olnud lahke. Valitsev juunioride maailmameister Robert Virves katkestas võistluse teisel kiiruskatsel, kui sõitis suurel kiirusel rajalt välja.

Virvese avarii kohta on hetkel veel vähe andmeid, kuid kinnitamata andmetel sõitsid nad suurel kiirusel rajalt välja ning auto juures puhkes ka väikene tulekahju. Sõitjatega peaks kõik olema hästi. «Meie jaoks on mäng läbi. Õnnetus teisel kiiruskatsel,» seisis Virvese Twitteri postituses.

Virvese jaoks on tegemist esimese Soome ralliga ning kahjuks lõppes see juba esimesel nn õigel kiiruskatsel. Neljapäeva õhtul sõidetud 3,5 km publikukatsel Jyväskyläs näitas ta WRC2-klassi konkurentsis 16. aega.

Kuna kolmandal katsel olid sunnitud ralli pooleli jätma Ott Tänak ja Martin Järveoja, siis praeguse seisuga jätkab eestlastest võistlemist veel vaid Georg Linnamäe, kellele loeb kaarti britt James Morgan.

Saarlase jaoks oli tegemist viienda MM-ralliga sel hooajal. Seni on tal kõige paremini läinud Eestis, kus sai kuuenda koha, kuid terve võistluse vältel andis ta mõista, et ei tunneta end Ford Fiesta Rally2-auto roolis mugavalt.

Aasta alguses oli Virvese kaardilugejaks portugallane Hugo Magalhaes, alates Rally Estoniast istub tema kõrval britt Craig Drew.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles