Iisraeli koondislased: jäime Eesti agressiivsuse ja füüsilisusega hätta

Christopher Krutto
Copy
Bar Timor (palliga).
Bar Timor (palliga). Foto: Tairo Lutter

Eile alistas Eesti korvpallikoondis Tallinnas Tondiraba jäähallis 67:65 Iisraeli. Vastased seletasid kodumaa meediale, miks tuli kaotus vastu võtta.

Eesti lõpetas olümpia eelkvalifikatsiooniturniiri võiduga Iisraeli vastu ja pääses Poolas peetavasse play-off’i. Eestile kaotusest hoolimata jõudis sinna ka Iisrael.

«Tänane mäng oli väga füüsiline ja agressiivne. Me ei suutnud oma mängu arendada, aga lõpus näitasime sisu ja püsisime pärast halba algust mängus,» rääkis Iisraeli koondise peatreener Ariel Beit-Halahmy Iisraeli korvpalliliidu kodulehel avaldatud loos.

«Jäime lauas alla, mida viimastes mängudes ei ole juhtunud, aga tegime, mis võimalik,» lisas ta.

«Ma olen rahul, et oma eesmärgi täitsime,» tõdes tagamängija Yair Kravitz. «Me ei alustanud hästi, aga näitasime sisu, tulime mängu tagasi ja saime alagrupis esimese koha. Lendame järgmisena Poola ja vahet ei ole, kes vastaseks tuleb, teeme endast kõik, et finaali jõuda. Me oleme ühtne tiim ja meil on endasse palju usku.»

«Meil oli väga agressiivne ja keeruline mäng. Olime terve aja lähedal ja tegime väsimusest lõpus mõned eksimused,» lisas Bar Timor.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles