VIDEO Messi aitas Interi 0:2 kaotusseisust penaltiseeriasse ja järgmisesse finaali

Karl Mihkel Eller
Copy
Lionel Messi (keskel) ja meeskonnakaaslased rõõmustamas viigivärava üle. Taamal ahastuse Cincinnati fännid.
Lionel Messi (keskel) ja meeskonnakaaslased rõõmustamas viigivärava üle. Taamal ahastuse Cincinnati fännid. Foto: Aaron Doster/USA Today Sports/Scanpix

USA jalgpalliliiga MLSi klubi Miami Inter tuli USA lahtiste karikavõistluste poolfinaalis Cincinnati vastu välja 0:2 kaotusseisust, võitis penaltiseeria ning pääses turniiril finaali. Oluline viigivärav löödi seitsmendal üleminutil ning täpse tsenderduse värava alla andis Interi talisman Lionel Messi.

Cincinnati suutis koduväljakul toimunud kohtumist juhtima asuda 18. minutil ning teise poolaja alguses suurendati eduseisu. Inter lõi esimese värava tagasi 68. minutil, kui Messi tsenderduse lõi väravasse Leonardo Campana.

2:2 viigiväravat pidi ootama sisuliselt normaalajal üleminutite viimaste sekunditeni. Ka siis toimus filigraanselt Leo ja Leo ehk Messi ja Campana kokkumäng. Messi andis täpse tsenderduse kasti ning Ecuadorist pärit mängija lõi selle Cincinnati väravasse.

Järgnenud lisaajal suutis Miami 93. minutil Joref Martinezi väravast juhtima minna, kuid Cincinnati mängija Yuya Kubo viigistas 114. minutil. Järgnes penaltiseeria, kus traditsiooniliselt alustas Miami seeriat Messi ja igati täpselt.

Ainukesena ei saanud seerias palli väravasse Cincinnati kaitsja Nick Hagglund, kes lõi mööda viienda penalti ning kuna Interi 18-aastane poolkaitsja Benjamin Cremaschi ei vääratanud, oligi võit Miami meeskonnal käes.

See on Miami jaoks juba teine finaal lühikese aja jooksul. Möödunud nädalavahetusel võitis meeskond oma ajaloo esimese finaali liigakarikavõistlustel, kus võistlesid MLSi ja Mehhiko liiga meeskonnad.

USA lahtiste finaal mängitakse 27. septembril, Interi vastaseks on Houstoni Dynamo või Salt Lake’i Real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles