Politsei ei välista kaduma läinud Rootsi jalgpalluri röövimist, isa kardab kõige hullemat

Postimees Sport
Copy
Ungari politsei teostamas sõiduki kontrolli. Foto on illustratiivne.
Ungari politsei teostamas sõiduki kontrolli. Foto on illustratiivne. Foto: ROBERT JAEGER/AFP/SCANPIX

27-aastast Rootsi jalgpallurit Abdullah Talal Hameedi nähti Budapestis viimati esmaspäeval. Pärast seda pole mehest leitud ühtegi märki. Kohalik politsei ei välista inimröövi, jalgpalluri isa süda aimab kõige hullemat.

Hameed elas Ungaris, sest esindas viimati kohalikku meeskonda Zalaegerszegi. Uueks hooajaks oli ta aga lepingu sõlminud Horvaatia kõrgliigameeskonna HNK Gorica. Selle nädala alguses pidigi ta alustama teekonda Velika Gorica linna, kuid ta ei ilmunud kunagi kohale.

Tema isa Talal Hameed rääkis Aftonbladetile, et helistas esmaspäeval kell 11 pojale ja kuulis, et kõik on reisiks valmis. Tund hiljem ei saanud ta enam poega kätte, telefon oli välja lülitatud. Isa süda aimas halba ning ta lendas kohe Budapesti, et poja korterisse minna.

Garaažis seisis veel Hameedi auto ning isa helistas politseisse, kes sisenes jõuga korterisse. Sealt leiti Abdullah Hameedi pass, kadunud olid võtmed ja rahakott. Isa kinnitas, et politsei andmetel on võinud toimuda inimrööv.

«Abdullah oli eelmisel nädalal väga mures. Ta tundus olevat masendunud ja tasakaalutu, kuid esimest korda ei öelnud ta mulle midagi. Ta teatas vaid, et midagi võib juhtuda,» rääkis isa, kes paljastas, et tema pojast olid huvitatud mitmed klubid. Üks neist oli väga agressiivse läbirääkimisstiiliga.

«Kaks inimest tuli hotelli, kus ta sel ajal ööbis. Üks neist ähvardas teda pussitada. Üks hotellitöötajatest helistas politseisse ja mehed lahkusid. Pärast seda oli mu poeg hirmul,» rääkis isa. Vahetult pärast intsidenti helistas Abdullah Hameedile inimene, kes väitis end olevat klubi esindaja.

«Nad nõudsid, et ta maksaks hüvitist 50 000 eurot. Abdullah ütles, et ei anna neile ühtegi eurot, misjärel muutus meeleolu ähvardavaks,» selgitas isa Talal Hameed, kes usub, et poja kadumine on seotud lepingutüliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles