VIDEO Järjekordse kübaratriki löönud Ronaldo jõudis ülivõimsa tähiseni

Christopher Krutto
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: ALI AL-HAJI/AFP/SCANPIX

Portugali jalgpallur Cristiano Ronaldo lõi eile õhtul peetud Saudi Araabia kõrgliiga kohtumises Al Nassri ja Al Fatehi vahel kübaratriki ning aitas koduklubi võiduni.

Jaanuaris Al Nassriga liitunud Ronaldo alustas kohtumist aktiivselt ning andis 27. minutil efektse kannasöödu suvel klubiga liitunud Sadio Manele, kes Al Nassri juhtima viis. 38. minutil lõi Ronaldo oma õhtu esimese värava.

Ronaldo hea hoog jätkus teisel poolajal ning 55. minutil õnnestus tal lüüa juba enda kohtumise teine värav. 81. minutil viis Mane Al Nassri 4:0 juhtima ja kohtumise kuuendal lisaminutil vormistas Ronaldo kübaratriki ning aitas Al Nassril võtta 5:0 võidu.

Ajaloo üheks paremaks väravalööjaks olev Ronaldo lõi sellega oma karjääri 63. kübaratriki. Sellega on ta ametlikult ka ajaloos enim kübaratrikke löönud mängija. Tema lähimaks jälitajaks on Lionel Messi, kes on karjääri jooksul ühes mängus kolm või enam väravat löönud 57 korral.

Pärast kolme vooru hoiab Al Nassr Saudi Araabia kõrgliigas kolme punktiga kolmandat kohta. Esikohal oleval Al-Ittihadil on üheksa silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles