Ungaris kaduma läinud jalgpallur leiti üles, aga... (1)

Postimees Sport
Copy
Abdullah Talal Hameed.
Abdullah Talal Hameed. Foto: HNK Gorica/Twitter

Mõni päev tagasi kirjutas ajaleht Aftonbladet, et Budapestis läks kaduma Rootsi jalgpallur Abdullah Talal Hameed. Nüüd leiti vutimees üles, aga õhku jäi mitmeid küsimärke.

Sündmused hakkasid hargnema selle nädala esmaspäeval. Hameed oli äsja sõlminud lepingu Horvaatia kõrgliigameeskonna HNK Goricaga. Ta pidi lendama Ungarist uue koduklubi juurde, kuid kadus ühtäkki jäljetult.

«Abdullah oli eelmisel nädalal väga mures. Ta tundus olevat masendunud ja tasakaalutu, kuid esimest korda ei öelnud ta mulle midagi. Ta teatas vaid, et midagi võib juhtuda,» rääkis jalgpalluri isa Talal, kes paljastas, et tema pojast olid huvitatud mitmed klubid. Üks neist oli väga agressiivse läbirääkimisstiiliga.

«Kaks inimest tuli hotelli, kus ta sel ajal ööbis. Üks neist ähvardas teda pussitada. Üks hotellitöötajatest helistas politseisse ja mehed lahkusid. Pärast seda oli mu poeg hirmul.»

Ungari politsei teatas, et Hameed leiti üles reede pärastlõunal. Infot jagati aga äärmiselt vähe. Öeldi vaid, et vutimees «on kaotanud paar kilogrammi, aga tunneb end hästi.»

Tema isa lisas lühidalt: «Olen õnnelik ja tunnen kergendust.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles