Peep Pahv ennistati Keila korvpalliklubi peatreeneriks (4)

Postimees Sport
Copy
Peep Pahv.
Peep Pahv. Foto: Sander Ilvest

Eelmisel reedel Keila korvpalli esindusmeeskonna peatreeneri kohalt vallandatud Peep Pahv nimetati tagasi ametisse.

Keila linnavalitsuses toimunud kohtumisel nentisid mõlemad osapooled oma senises tegutsemises vigu. Peep Pahv tunnistas, et raha kogumine MTÜ Keila Basketi arveldusarvele oli viga. Kela KK juht Tarmo Hein tunnistas omakorda, et kiirustas otsuse elluviimisega, seisab pressiteates.

Kohtumisel lepiti kokku, et Keila Korvpallikooli meistriliiga meeskonna toimimine ja majandamine viiakse uutele alustele. Peatreeneri ja klubi majandamise rollid viiakse lahku. Meistriliiga meeskonna majandustegevuse ja kogu tegevuse kontrollimiseks moodustatakse nõukogu, kuhu kuuluvad linna ja sponsorite esindajad ning Korvpallikooli tegevjuht. Peatreenerina jätkab Peep Pahv.

Keila korvpallitorm algas eelmise töönädala lõpus, kui Hein teatas, et senise peatreeneriga on «usalduse kaotuse» tõttu töösuhe lõpetatud. Põhjus oli Pahvile kuuluvas MTÜs, kust kaudu tema esindusmeeskonnale raha kogus.

«Sellist peatreeneri isetegevust ei saa lubada. Kogu esindusmeeskonna finantstegevus saab toimuda ainult meeskonna tegevuse eest vastutava organisatsiooni eelarve kaudu,» märkis Hein.

«Olen oma nimega teinud ära väga suure töö, aga see käis teisele poolele au pihta,» vastas Pahv. «Ma ei tahtnud noorte ja meistriliiga meeskonna raha segamini ajada. Sellega oli ka linn eelmisel aastal päri. Linn oli sellest teadlik ning praegune tüli tuli neile suure üllatusena.»

Laupäeval alustas Keila hooaega Eesti-Läti liigas. Peatreeneri kohusetäitjana tüüris tiimi Kristjan Evart. Viimsist saadi kindlalt jagu, aga õhus püsis kõvasti segadust. Eelkõige oli küsimus rahas, sest Pahvi toetajad moodustasid eelarvest ca kolmandiku.

Teisipäeval istusid erinevad osapoole, nende hulgas ka Eesti korvpalliliit ühise laua taha. Nagu uudise algusest ilmnes, leiti sobiv lahendus.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles