VARi eksimuses kannatajaks jäänud Liverpool nõuab häälekalt õigust

Karl Mihkel Eller
Copy
Liverpooli ründaja Mohamed Salah (vasakul) ja Tottenhami mängija Yves Bissouma võitlemas palli pärast. Salah' tööandja on pärast nappi kaotust alustanud õigluse jalule seadmist.
Liverpooli ründaja Mohamed Salah (vasakul) ja Tottenhami mängija Yves Bissouma võitlemas palli pärast. Salah' tööandja on pärast nappi kaotust alustanud õigluse jalule seadmist. Foto: NEIL HALL/EPA/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas toimus laupäeva õhtul Liverpooli ja Tottenhami vaheline kohtumine, mille Liverpool õnnetult lisaminutite omaväravast 1:2 kaotas. Kuna neilt võeti aga üks värav ülekohtuselt ära, kuna VARi ja väljakukohtuniku vahel tekkis kommunikatsiooniviga, siis uurib klubi võimalust, kuidas plaanitakse viga heastada.

Kuigi mängust on paar päeva möödas, siis ei ole pinged veel raugenud. Liverpool avaldas ametlikku teate, mille antakse mõista, et otsitakse võimalusi, kuidas VARi eksimusi puhul võiks tõe jaulule seada.

34. minutil lõi Mohamed Salahilt suurepärase söödu saanud Luis Diaz Liverpooli kasuks värava, tõusis aga suluseisulipp ja tundus, et VAR kinnitas kiirelt otsuse. Jäi mulje, et ränga eksimuse tegi VARi puldis olnud kohtunik Darren England.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles