BLOGI Imelise lõpuspurdi teinud Kalev/Cramo teenis Zaragozas magusa võidu

Postimees Sport
Copy
Kas Kalev/Cramo suudab Zaragozat üllatada?
Kas Kalev/Cramo suudab Zaragozat üllatada? Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskond kohtus FIBA Europe Cupi alagrupiturniiri viimases voorus võõrsil Zaragozaga ja võitis 78:71. Kas see aitab Eesti meistril turniiri jätkata, selgub homme teiste alagruppide mängude põhjal. Postimees tegi Kalevi mängust otseblogi.

Enne mängu:

Hispaania klubi on F-alagrupis juba esikoha taganud. Eelmisel nädalal Kalevi alistanud Brindisi lõpetas ühe võiduga. Praegu on samal pulgal ka meie sats, aga Itaalia klubile annab kohtade võrdluses eelise omavaheliste mängude +7.

Tähtis on silmas pidada ka, et kümne grupi peale pääsevad edasi vaid kuus teise koha tiimi. Seega kuluks Kalevile ära võimalikult suurt võit. Kaotuse puhul on euroretk selleks hooajaks kindlasti lõppenud.

Standings provided by Sofascore

Kolm nädalat tagasi Tallinnas toimunud kohtumises oli Kalev suure otsa matšist ees, aga lõpuga võttis Zaragoza jõuga oma. Võrreldes selle lahinguga jäi peatreener Heiko Rannula vahepeal ilma liidrist Oleksandr Kovliarist, värske täiendus Marreon Jackson peaks tegema täna debüüdi.

«Suhtume sellesse mängu täie tõsidusega,» lubas Zaragoza peatreener Porfirio Fisac tiimi kodulehel antud intervjuus, et vaatamata grupi võidule ei võeta jalga gaasipedaalilt.

Hispaania kõrgliigas hoitakse kolme võidu ja seitsme kaotusega 15. kohta. Kalevi mängule minnakse kahe ebaõnnestumise pealt: 12. novembril jäädi alla Valenciale, laupäeval Cran Ganariale. 

Hiljuti lõppes tagamängija Obi Emegano katseaeg ning mängijaga lepingut ei pikendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles