X-MÖLL Kuidas reageeris maailm Henri Drelli lepingule NBAs?

Postimees Sport
Copy
Henri Drell
Henri Drell Foto: Madis Veltman

«Tervitused kõigile kahtlejatele ja vihkajatele,» kirjutas Henri Drell sotsiaalmeedias, kui oli sõlminud NBA klubi Chicago Bullsiga lepingu.

Maailma populaarseim korvpalliliiga püüab pilke maailma eripaigus. Ühismeedias käib pidev ja tihe arutelu. Mõistagi ei jäänud märkamatuks ka Drelli olukord. Vaatame, mida inimesed X-platvormil asjast arvavad.

«Pole võimalik, Bullsi legend Henri Drell!» särab üks.

«Olen Henri Drelli üle väga õnnelik. Mul on olnud au viimase kahe aasta jooksul Windy City mängudel olla ametis. Henri on tore kutt ja osav mängija mõlemal pool platsi,» märkis Chicago kohalik ajakirjanik Mark Schanowski.

«Mulle meeldib Henri Drell väga. Ta on korralik mängija, kellest võiks tulevikus areneda rotatsioonimees,» lisas järgmine. 

«Kahtlane, et [peatreener] Billy Donovan teda mängitab. Aga tema suurust ja stiili arvestades on see suure ääre positsioonile meeldiv üllatus,» säutsus järjekordne korvpallisõber.

Üldiselt leidub palju toetavaid ja julgustavaid sõnumeid. Xis soovis Drellile õnne ka Eesti koondise peatreener Jukka Toijala.

Ent nagu ikka, tuleb sisse ka negatiivsust. Mõni arvab, et Bulls kulutab mõttetult raha, teine pole Drellist enda sõnutsi kuulnudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles