VIDEO Odavlennufirma viskas Cristiano Ronaldo olukorra üle nalja

Postimees Sport
Copy
Vasakult: MMA-legend Conor McGregor, jalgpallistaar Cristiano Ronaldo ja Saudi Araabia kõrge riigiametnik Turki Alalshikh.
Vasakult: MMA-legend Conor McGregor, jalgpallistaar Cristiano Ronaldo ja Saudi Araabia kõrge riigiametnik Turki Alalshikh. Foto: AHMED YOSRI

24. detsembri esimestel tundidel lõppesid Saudi Araabia pealinnas Riyadhis kaks raskekaalu poksilahingut. Matše olid nautimas ka spordikuulsused.

Näiteks olid ringi ääres istumas MMA-legend Conor McGregor ja Saudi Araabias klubileiba teeniv jalgpallitäht Cristiano Ronaldo, kelle kõrval istus Saudi Araabia kõrge riigiametnik Turki Alalshikh.

Sotsiaalmeediasse postitatud videos on näha, kuidas jutukas iirlane räägib Alalshikhile, et poksikuulsus Manny Pacquiao võiks endale munad kasvatada (loe: julguse kokku võtta) ja temaga poksiringis vastamisi minna. Jutupaunikute vahel on aga Ronaldo, kes ei paista olukorda teps mitte nautivat.

Juhtunu üle viskas nalja ka odavlennufirma Ryanair, kes jagas klippi sotsiaalmeedias ja kirjutas saateks «keskmise istme vibe'is», viidates mõistagi lennureisidele, kus kolmeses reas keskel istuval inimesel on üldiselt igal juhul ebamugav olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles