Ootamatult Itaalia klubisse sattunud Lips: suudan selle satsi järgmisele tasemele viia

Karl Mihkel Eller
Copy
Karl Johan Lips (palliga) tegi Bulgaaria klubi Balkani eest säravaid esitusi ka FIBA EuropeCupis. Kolmapäeval allkirjastas ta lepingu tugevuselt Itaalia kolmanda liiga klubiga Chieti ja loodab olla piisavas vormis, et mahtuda veebruaris Jukka Toijala koondisevalikusse.
Karl Johan Lips (palliga) tegi Bulgaaria klubi Balkani eest säravaid esitusi ka FIBA EuropeCupis. Kolmapäeval allkirjastas ta lepingu tugevuselt Itaalia kolmanda liiga klubiga Chieti ja loodab olla piisavas vormis, et mahtuda veebruaris Jukka Toijala koondisevalikusse. Foto: FIBA.com

Nädal tagasi Bulgaarias ootamatult töötuks jäänud 27-aastane korvpallur Karl Johan Lips leidis endale kiirelt uue klubi Itaalias, mis osutub lühiajaliselt väga kasumlikuks. Pikemas plaanis soovib end eurosarjas pildile mänginud kahemeetrine ääremängija teha uuesti tõusu kõrgematesse liigadesse ja unistab pääsust veebruaris toimuvatele Eesti koondise EM-valikmängudele.

Lips lõi suvel käed Bulgaaria valitseva meistri Botevgradi Balkaniga, kuid aastavahetusel vahetati väikesesse mõõna vajunud klubis välja peatreener ning uue juhendaja plaanidesse eestlane enam ei mahtunud.

Sel nädalal sai kindlaks Lipsu liitumine Itaalia tugevuselt kolmanda liiga klubiga Chieti, kuhu ta läheb teistkordselt – 2021. aasta lõpus mõned kuud Lõuna-Itaalia klubi hingekirja kuulunud Lipsu jaoks oli siis tegemist karjääri esimese välisklubiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles