Kalev/Cramo, Pärnu ja Keila jooksevad värsket verd otsides ajaga võidu

Karl Mihkel Eller
Copy
Isaiah Hart (palliga) tõi Pärnu Sadamale sel hooajal mitu võitu üksi koju, kuid ootamatu tervisemure võib tema sportlasekarjääri sootuks lõpetada. Nii pidi Pärnu uut täiendust otsima hakkama alles kaheteistkümnendal tunnil.
Isaiah Hart (palliga) tõi Pärnu Sadamale sel hooajal mitu võitu üksi koju, kuid ootamatu tervisemure võib tema sportlasekarjääri sootuks lõpetada. Nii pidi Pärnu uut täiendust otsima hakkama alles kaheteistkümnendal tunnil. Foto: Eero Vabamägi

Koduses klubikorvpallis hakkavad kätte jõudma otsustavad mängud ning Eesti-Läti liiga põhihooaja lõpuni jääb natuke rohkem kui kaks nädalat. Esmaspäeval kukub meeskondade täiendamiseks viimane kell. Postimees uuris, millised klubid jooksevad ajaga võidu.

Raskes seisus on valitsev Eesti meister BC Kalev/Cramo, sest eelmisel nädalal käis põlveoperatsioonil mitmekülgne Mihkel Kirves. Taastumiseks kulub kolm-neli kuud ning kuna hooaja alguses kaotati ka teine põhitegija Hugo Toom põlvevigastusele, siis on mängijate turul kõvasti sobratud.

Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask kinnitas Postimehele, et nad on uue leegionäriga lepingule lähedal, kuid enne, kui kõik detailid pole paigas, ei taha ta tausta avada. «Mihkel (Kirves – toim) rassis väljakul kahe või kolme mehe eest ja tema kaotus on valus. Teeme praegu kõik, et saada 11. märtsiks see üks mängija kirja,» ütles Kask, et eesmärk on põhiturniiril kätte võideldud esikohta hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles