Lehis: vehklemisliidu piinlikud väited ei vasta tõele (1)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Vehkleja Katrina Lehis.
Vehkleja Katrina Lehis. Foto: Tairo Lutter

Epeevehklemise olümpiavõitja ja pronksmedalist Katrina Lehis lükkas ümber vehklemisliidu väited, nagu poleks ta Eesti esindamisest huvitatud.

Möödunud nädalal ütles epeenaiskonna peatreener Kaido Kaaberma Delfile, et Lehis andis kirjateel teada, et ei soovi Eestit esindada.

Lehisise sõnul ei vasta see väide aga tõele. «Ma olen alati Eestit esindanud suure au ja väärikusega! Lükkan ümber Eesti Vehklemisliidu ametnike poolt esitatud piinlikud väljaütlemised, nagu ma ei soovi Eestit esindada – sellist mõtet ega ütlemist ei ole minu elus kunagi olnud,» kirjutas ta Instagrami.

«Kinnitan, et annan endast parima, esindades Eestit nii Euroopa meistrivõistlustel kui ka kõigil järgmistel startidel!» lõpetas Lehis postituse.

Lehise ja Kaaberma suusad läksid risti mullu peetud MMil, kus Eesti kaotas kaheksandikfinaalis Hongkongile ja võitles hiljem välja üheksanda koha. Võistluste järel kritiseeris Kaaberma avalikult Lehist ja tema treenerit Nikolai Novosjolovit.

Lehis oli avalikult tehtud kriitikast hämmingus ning ei näinud võimalust, kuidas peaks koondise peatreeneriga edaspidist koostööd jätkama.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles