Tuntud ralliportaal: Jürgenson on «real deal»

Jarmo Jagomägi
, reporter
Copy
Romet Jürgenson
Romet Jürgenson Foto: @World/M-Sport

Horvaatia autoralli MM-etapil ülekaalukalt JWRC arvestuses triumfeerinud Romet Jürgenson püüab pilke.

24-aastane eestlane edestas lähimat konkurenti Taylor Gilli 2 minuti ja 35 sekundiga. Ta võitis 20 kiiruskatsest üheksa ning juhtis lõviosa võistlusest.

Tuntud ralliportaal RallySport Magazine tõi Horvaatia etapilt välja viis märkimisväärset nüanssi. Üks peatükk kuulus ka meie mehele. «Jürgenson on real deal,» seisab artikli vahepealkirjas.

«Kui Rootsi ralli ei pruukinud seda veel näidata, siis Horvaatia kindlasti. FIA Rally Star programmist tuleb tõsiseid talente ja Romet Jürgenson paistab olevat selle pundi täielik täht,» jätkub sisuosa. 

«Tema esitus oli Horvaatias esmaklassiline. Ali Türkkan võis kahe katse järel juhtida, aga Jürgenson püsis ainsana tema sabas. Kui türklane oma Ford Fiesta Rally3ga avarii tegi, leidis Jürgenson end äkki 50-sekundilises edus. Ideaalselt jätkates tegi ta töö ära.»

Rootsi teine ja Horvaatia esikoht tõstsid Jürgensoni 55 punktiga ka JWRC tabeli tippu. Lähim jälitaja Mille Johansson kaotab 22, kolmas, Gill, juba 30 silmaga. Tasub meenutada, et tänavu on sarjas kaasa löönud lausa 20 sõitjat.

«Kindel tšempion? Mitte päris. Aga kindel kandidaat? Absoluutselt!» hindas RallySport Magazine meie mehe võimalusi.

Loe ka:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles