Djokovic sai veel halbu uudiseid

Karl Mihkel Eller
Copy
Novak Djokovic vajas esmaspäevases maratonmatšis meditsiinilist pausi. Nüüd peab serblane minema aga põlveoperatsioonile.
Novak Djokovic vajas esmaspäevases maratonmatšis meditsiinilist pausi. Nüüd peab serblane minema aga põlveoperatsioonile. Foto: Yves Herman / Reuters / Scanpix

Eile selgus, et Prantsusmaal lahtistel tennisemeistrivõistlustel vigastada saanud Novak Djokovic peab turniiri pooleli jätma. Veel maailma esireketi staatust hoidev Djokovic peab aga minema operatsioonile ning nii tuleb tal vahele jätta Wimbledoni suure slämmi turniir, aga ohus on ka osalemine Pariisi olümpial.

Djokovic läheb juba täna Prantsusmaal noa alla, kui talle tehakse meniskioperatsioon. Millal 37-aastane serblane uuesti reketi kätte võtab, on lahtine.

Prantsusmaa ajaleht L'Equipe kirjutas oma allikatele tuginedes, et operatsioonist taastumine võtab aega vähemalt kolm nädalat, mis tähendab, et juuli alguses toimuvast Wimbledoni turniirist Inglismaal tuleks tal eemale jääda.

Sel suvel toimub Prantsusmaa lahtiseid võõrustavatel tenniseväljakutel ka olümpiaturniir. Olümpiakuld on üks väheseid autasusid, mis on Djokovici kapist veel puudu. Sõltub, kuidas ta operatsioonist taastub, kuid halvemal juhul võib küsimärgi all olla tema osalemine suurel spordipeol.

Djokovic võitis esmaspäeva õhtul toimunud kaheksandikfinaalis maratonmatšis Francisco Cerundolot viies setis, kuigi põlvevigastuse tõttu tuli tal paluda meditsiinilist vaheaega. MRT-uuring tuvastas karjääri jooksul üle 160 miljoni euro auhinnarahasid võitnud Djokovici paremas põlves meniskivigastuse.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles