Meedia: Baskonia kaotab oma parima mängija

Copy
Codi Miller-Mcintyre (palliga).
Codi Miller-Mcintyre (palliga). Foto: ANDREJ CUKIC / EPA / SCANPIX

Eesti korvpallikoondislaste Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste koduklubi Vitoria-Gasteiz Baskonia on jäämas ilma oma parimast mängijast Codi Miller-McIntyre'ist. 30-aastane ameeriklane on lähedal lepingule hoopis Belgradi Crvena Zvezdaga.

Miller-McIntyre liitus Baskoniaga 2023. aasta juulis kaheaastase lepinguga, kuid usaldusväärse portaali BasketNews andmeil vahetab alles kolmanda mängijana Euroliigas kolmikduubli teinud mängija klubi.

Nimelt on Miller-McIntyre’i lepingus väljaostuklausel, milles määratud summat on Belgradi Crvena Zvezda nõus tasuma. BasketNewsi allikate sõnul üritas Baskonia ameeriklasega uuesti läbi rääkida ja tema palka tõsta, kuid ei suutnud Crvena Zvezdast paremat pakkumist teha.

Miller-McIntyre tegi lõppenud hooajal ajalugu, saades alles kolmandaks mängijaks, kes on saavutanud kolmikduubli tänapäeva Euroliiga ajaloos. Villeurbanne'i ASVELiga mängides kogus ta 11 punkti, 11 lauapalli ja 20 resultatiivset söötu.

Euroliigas kogus Miller-McIntyre mängus keskmiselt 9,6 punkti, 4,4 lauapalli ja 7,3 resultatiivset söötu. Hispaania liigas oli vastav statistika 10,4 punkti, 3,1 lauapalli ja 5,9 söötu.

Baskonia on meie korvpallihuviliste tähelepanu all olnud juba mitu hooaega, kuid praegu on lahtine, kus klubis jätkavad oma karjääri Kotsar ja Raieste. Meedia andmeil on klubi vähemalt Raiestega uue lepingu sõlmimisest huvitatud. Lisaks otsib Baskonia uut peatreenerit.

Tagasi üles