Meedia: Baskonia ei ole Kotsarile uut lepingut pakkunud tervisemure tõttu

Copy
Õlamured sundisid Maik-Kalev Kotsarit viskekätt vahetama.
Õlamured sundisid Maik-Kalev Kotsarit viskekätt vahetama. Foto: Baskonia/Facebook

Hispaania tippklubi Vitoria-Gasteiz Baskonia pole uusi lepinguid sõlminud Eesti koondislaste Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raiestega. Kui meedia andmeil on Raieste sellele päris lähedal, siis Kotsari puhul on klubi kõhkleval seisukohal, seda eeskätt hooaja keskel eestlasest keskmängijat tabanud tervisemure tõttu.

Alates 2022. aastast Baskonias mänginud Kotsarit hakkas lõppenud hooaja kestel segama õlavigastus, mistõttu tuli tal näiteks vabaviskeid hakata viskama senise vasaku käe asemel parema käega.

Hispaania ajalehe El Correo andmeil oli Baskonia mõni kuu tagasi huvitatud 27-aastase eestlasega lepingu pikendamisest, kuid selleni pole siiani jõutud. Väljaande sõnul peitubki põhimure meie tsentri tervisehädas.

Samas tuuakse positiivsena välja, et kuna sel suvel Kotsar Eesti koondist ei esinda, siis on tal võimalik puhkuse ajal õlamurega tegeleda.

Euroliigas läbi play-in’i veerandfinaali pääsenud, kuid seal hilisemale finalistile Madridi Realile kuivalt kaotanud Baskonias toimuvad suured muutused. El Correo andmeil on klubi teisest põhitsentrist Matt Costellost huvitatud koduliiga konkurent Valencia.

Kuigi Baskonial on kehtivad lepingud mitme põhitegijaga, siis näiteks Codi Miller-McIntyre võib väljaostuklausli abil siirduda hoopis Belgradi Crvena Zvezda ridadesse, kirjutas oma allikatele tuginedes BasketNews.com.

Lisaks selgus hooaja lõppedes, et senine peatreener Duško Ivanovic klubis ei jätka ning nii otsitakse ka uut juhendajat.

Tagasi üles