Jalgpallitähe isa raske noarünnaku kohta selgusid uued detailid

Copy
Hispaania jalgpallikoondislane Lamine Yamal (paremal) koos isa Mounir Nasraouiga (vasakul) jalgpalli EMi finaali järel.
Hispaania jalgpallikoondislane Lamine Yamal (paremal) koos isa Mounir Nasraouiga (vasakul) jalgpalli EMi finaali järel. Foto: ANGELIKA WARMUTH / REUTERS / Scanpix

17-aastase Hispaania jalgpallikoondislase ja Barcelona ründaja Lamine Yamali isa rünnati eile väga jõhkralt ja ta on noarünnaku järel haiglaravil. Kuigi ametlikku infot pole Yamali perekond sündmuste kohta jaganud, siis on meediasse jõudnud teave, et Yamali isa Mounir Nasraouid ründas grupp inimesi, kellega tal oli juba varem olnud konflikt.

Kohalik politsei andis teada, et Nasraoui rünnakut seostatakse konfliktiga, mis toimus mõned tunnid enne noarünnakut. Väidetavalt kõndis Yamali isa rahulikult tänaval, kui järsku hakkasid kolm inimest tema peale karjuma ja vedelikku loopima.

Väidetavalt viis see Nasraoui ja inimeste vahelise vaidluseni, mis sundis kohalikku politseid sekkuma. Esimesest konfliktist liiguvad internetis ka videokaadrid.

Hispaania meedia andmeil viidi Nasraoui haiglasse kahe torkehaavaga kõhus. Esialgse info järgi on tema vigastused rasked, kuid ta on stabiilses seisundis.

Mõrvakatses kahtlustatuna on vahistatud kolm inimest. La Vanguardia teatab, et Nasraoui suhtles haiglas Lamine Yamaliga. Barcelona ründetäht Yamal pole noarünnakust veel avalikult rääkinud.

Tagasi üles