VIDEO Karl Jakob Hein alustas Hispaania kõrgliigas nullimänguga

Copy
Karl Jakob Hein.
Karl Jakob Hein. Foto: Mihkel Maripuu/Postimees/Scanpix Baltics/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise väravavaht Karl Jakob Hein tegi esmaspäeval Valladolidi Reali eest Hispaania kõrgliigas eduka debüüdi.

22-aastane Hein siirdus Hispaaniasse eelmisel nädalal, kui sõlmis Valladolidiga aasta pikkuse laenulepingu. Valladolid alustas liigahooaega kodusel, Jose Zorilla nime kandval staadionil Espanyoli vastu ning peatreener Paulo Pezzolano nimetas eestlase kohe algkoosseisu.

Valladolid võitis kohtumise 1:0, võõrustajate võiduvärava lõi 23. minutil Raul Moro. Meie mees postide vahel liiga palju tööd ei saanud, kuid tõrjus siiski kõik tema suunas tehtud löögiüritused.

22-aastane Hein on Mart Poomi, Ragnar Klavani ja Georgi Tunjovi järel neljas eestlane, kes Euroopa tippliigas - nende hulga loetakse Inglismaad, Hispaaniat, Itaaliat, Saksamaad ja Prantusmaad - väljakule pääsenud.

Tänu nullimängule on väga hea šanss, et Heina saab Hispaania kõrgliigas postide vahel näha ka järgmises mänguvoorus. Siis ootab Valladolidi eest aga hoopis kõvem väljakutse, kui vastamisi minnakse valitseva meistri Madridi Realiga.

Kohtumise tipphetked:

Tagasi üles