MMil esikümnesse jõudnud Kehva: koht on nadi, aga tehke järele

Copy
Mark-Markos Kehva
Mark-Markos Kehva Foto: Eero Vabamägi

Tehvandil peetaval suvebiatloni MMil sai 20-aastane Eesti laskesuusataja Mark-Markos Kehva juunioride supersprindi finaalis noormeeste seas kaheksanda koha. Pärast võistlust rääkis ta Postimehele, et lasketiirus tegi ta täna oma ära.

Kaheksas koht kodusel MMil, pole paha?

See koht on nadi, aga tehke järele või kuidas seal vehklemises öeldigi...

Mis sul täna õnnestus?

Laskmises tegin oma ära. See on mul selline kindlam pool. Eks laskesuusatamises on nii, et ainult laskmisest ei piisa. Täna oli mul õnneks mingil määral sõitu ka. Nii palju, kui siin suve keskel vaja on, täpselt nii palju mul oligi. Tugevamad poisid olid ikka tugevamad, kuid mõned eeldatavad favoriidid suutsin selja taha jätta.

Mis on veel sinu eesmärgid suvebiatloni MMil?

Plaanin kõik stardid kaasa teha. Enamasti kõigil sportlastel see suur prioriteet pole suvel. Tore on küll jälle võistleda, aga pigem on see vaheetapp enne talve. Huvitav on näha enne talve, kuidas teised suve keskel arenenud on ja teha väga ametlik kontrolltreening enne talve. Loodetavasti suudan veel mõne ilusa tulemuse teha, aga väga suuri pingeid ma enda peale ei pane.

Järgmisena ootab kodusel suvebiatloni MMil Mark-Markos Kehvat ees laupäevane juunioride sprint, mis algab kell 10. Pühapäeval võime näha teda võistlustules juba kell 10.30 juunioride jälitussõidus. 

Tagasi üles