F1st kinga saanud piloot avas suu

Copy
Logan Sargeant
Logan Sargeant Foto: Hoch Zwei / picture alliance / HOCH ZWEI / Scanpix

Williamsi F1 meeskond teatas, et lõpetas koostöö ameeriklasest sõitja Logan Sargeantiga ning kuni hooaja lõpuni täidab tema koha seni vormel 2 sarjas koos Paul Aroniga kihutanud Argentina võidusõitja Franco Colapinto. Nüüd võttis otsuse teemal sõna ka 23-aastane Sargeant.

Sargeant avaldas sotsiaalmeedias postituse, milles tänas Williamsi tiimi, kuid kustutas kirjutatu mõne aja möödudes, vahendab portaal PlanetF1.

«Pärast tänast uudist tahtsin öelda, et olen võistkonnale väga tänulik, et nad andsid mulle võimaluse sõita F1s,» kirjutas Sargeant.

«Olen väga tänulik toetuse eest, mida sain kõigilt meeskonnaliikmetelt alates hetkest, kui ma 2021. aastal Williamsi noorteprogrammiga liitusin,» lisas ta.

Teist hooaega F1s sõitnud Sargeant suutis pea kahe hooajaga koguda vaid ühe punkti ning pälvis rohkem tähelepanu avariidega.

Eelmisel nädalavahetusel Hollandis Zandvoortis tegi ta treeningul samuti avarii, mis peatas sessiooni pea pooleks tunniks. See oli viimane piisk meeskonna karikas.

Sargeanti asendama hakkav Colapinto sõitis viimased kaks hooaega F3-sarjas ning sarnaselt eestlasele Paul Aronile debüteeris tänavu F2s. Erinevalt meie sõitjast, kes oli vahepeal ka sarja liider, pole Colapinto käsi nii hästi käinud.

Nimelt on ta noppinud ühe võidu ning hoiab punktitabelis viiendat kohta.

Tagasi üles