VIDEO USA lahtiste tiitlikaitsja servis nii kehvasti, et isegi väikesed tennisefännid kaotasid usu

Copy
Coco Gauff
Coco Gauff Foto: Andrew Schwartz / SIPA / Scanpix

USA lahtistel on juba enne veerandfinaale konkurentsist langenud nii eelmise aasta naiste kui ka meeste üksikmängu võitja.

Novak Djokovici teekond lõppes juba kolmandas ringis. Ühe mängu rohkem sai pidada ameeriklanna Coco Gauff (WTA 3.), kes jä läinud ööl alla kaasmaalasele Emma Navarrole (WTA 12.) 3:6, 6:4, 3:6. 

Üle kahe tunni kestnud matši kaotuses saab tiitlikaitsja suuresti endale tuhka pähe raputada. Märtsis 20. sünnipäeva tähistanud Gauff kinkis vastasele punkti koguni 19 topeltveaga, millest 11 tulid otsustavas setis. Lisaks patustas ta 60 lihtveaga.

Sotsiaalmeedias levib video, kus väikesed tennisesõbrad kogunesid juba 3:5 seisul, Gauffi servil, platsi äärde, et pallidele autogramme küsida. Ehk nemadki olid valitseva tšempioni pallingusse usu kaotanud. Ning Navarro saigi murdega matšivõidu kätte!

«Tunnen, et siin on umbes 70 mängijat, kes ihalenuks samasugust suve nagu mul,» ei näinud Gauff kaotuses suurt tragöödiat.

«Väga paljud tahtnuks jõuda [USA lahtistel] neljandasse ringi. Väga paljud tahtnuks jõuda olümpiale. Väga paljud tahtnuks olla [avamisel] lipukandjad. Asi on perspektiivis.»

US Openi naiste üksikmängus on praegu paigas kaks veerandfinaalipaari: Qinwen Zheng – Arõna Sabalenka ja Paula Badosa – Navarro.

Meeste konkurentsis on samas faasis kivisse raiutud duellid: Grigor Dimitrov – Frances Tiafoe ning Taylor Fritz – Alexander Zverev.

Kaheksandikfinaalid jätkuvad täna.

Tagasi üles