VIDEO Raieste koduklubi võitis uskumatu trilleri lisaajal

Copy
Suvel liitunud tsenter Donta Hall panustas Baskonia võitu 27 punkti ja 9 lauapalliga, tema efektiivsus oli 45!
Suvel liitunud tsenter Donta Hall panustas Baskonia võitu 27 punkti ja 9 lauapalliga, tema efektiivsus oli 45! Foto: L. Rico/EPA/Scanpix

Hispaania korvpalliliigas pidas Murcia meeskond teist mängu järjest ühe eestlase koduklubiga tõelise trilleri, kuid seekord kaotas Sander Raieste tööandjale Vitoria Baskoniale.

Nädal tagasi oli Murcia imekombel saanud jagu Kristian Kullamäest ja Bilbao Basketist. Seda lisaajal, ning viis täiendavat minutit tuli mängida nüüdki.

Baskonia juhtis kodusaalis lõpu eel 83:82 ning Murcia lätlasest ääre Rodions Kurucsi kaugvise ei vaadanud korvi poolegi. Kuid see põrkas kätte nende tagamehele Troy Caupanile, kes viis külalised kuus sekundit enne lõppu ette 84:83. Vasturünnakul tehti sekund enne lõppu viga Kamar Baldwinile, kes aga tabas kahest vabaviskest vaid ühe - 84:84 ja lisaaeg!

Selle otsustav hetk saabus 1.20 enne lõppu. Murcia oli seisul 87:88 saanud Baskonia rünnaku pidama ja palli enda kätte, kuid Baskonia tsenter Donta Hall aimas Kurucsi söödu ette, lõikas palli vahelt ja tegi 2+1 punkti - 91:87. Sellest kaotusseisust Murcia välja tulla ei suutnudki.

Vaata mängu tipphetki videost!

Hall tegi superpartii: 27 punkti, 9 lauapalli, efgektiivsus 45! Teda toetasid Chima Moneke 18 ja Kamar Baldwin 16 punkti. Sarnaselt viimasele Euroliiga mängule ei kuulunud Raieste koosseisu. Murciat vedasid Vladimir Brodziansky 15, Dylan Ennis ning rootslased Ludde Hakansson ja Simon Birgander 14 punktiga.

Bilbao võõrustab täna Madridi Reali.

Turniiritabel:

Standings provided by Sofascore
Tagasi üles