FOTOD Euroliiga täht selgitas, miks läks platsil madinaks ning näitas «sõjahaavu»

Copy
Elijah Bryant peal, Tarik Biberovic all.
Elijah Bryant peal, Tarik Biberovic all. Foto: IMAGO/Seskimphoto/SCANPIX

Istanbuli Anadolu Efesi tagamängija Elijah Bryant selgitas, kuidas sattus ta neljapäevases korvpalli Euroliiga matšis kättpidi kokku linnarivaali Fenerbahce palluri Tarik Biberoviciga.

Madinaks läks kolmanda veerandaja lõpus. Bryant üritas takistada Biberovici lähiviset, misjärel maandusid mõlemad korvikonstruktsiooni kõrval. Kui neist esimene üritas tõusta, algas kähmlus. Olukord kulmineerus mõlema mängija eemaldamisega. 

Mõni päev hiljem esitas Bryant sotsiaalmeedias oma nägemuse. Postitust «kaunistavad» fotod korralikest kriimudest õla- ja kaelapiirkonnas.

«Kui üritasin püsti tõusta, haaras ta selja tagant agressiivselt kaelast ja peast, tõmmates mind maha ja surudes mu nägu enda käe vastu. See jättis mu kaelale ja seljale sügavad haavad. Lisaks tegi kael valu,» kirjutas nii NBA kui ka Euroliiga meister Bryant.

«Üritasin end uuesti tema pealt püsti ajada, aga ta virutas mulle jalaga, mistõttu tulid käele verevalumid. Kinnitan, et ma ei hammustanud teda – mu ainus eesmärk oli püsti saada. Kellegi peast või kaelast tirimisel pole korvpallis kohta.»

Põneva lõpuga kohtumise võitis lõpuks võõral väljakul mänginud Fenerbahce 83:78. 

Vähemalt esialgu pole kummalegi madinas osalenud mängijale lisakaristust määratud.

Standings provided by Sofascore
Tagasi üles