Euroliiga riiukuked said mängukeelu ja korraliku rahatrahvi

Copy
Tarik Biberovic (alumine) ja Elijah Bryant madistamas.
Tarik Biberovic (alumine) ja Elijah Bryant madistamas. Foto: IMAGO/Seskimphoto/SCANPIX

Istanbuli derbis kättpidi kokku läinud Elijah Bryant (Efes) ja Tarik Biberovic (Fenerbahce) peavad ühe Euroliiga matši vahele jätma.

Pallurid sattusid konflikti neljapäevase lahingu kolmanda veerandaja lõpus. Kähmlus lõppes eemaldamistega. Hilisema uurimise tulemusena määrati mõlemale ühe mängu pikkune keeld lisaks ning rahatrahv: Bryantile 10 000, Biberovicile 5000 eurot.

Kui esimesed paar päeva oli juhtunu asjus vaikus, avas esimesena suu Bryant. Tema väitel oli kõiges süüdi Biberovic.

Veidi hiljem esitas Fenerbahce ääremängija vastulause. «Pärast Efesi mängus toimunut olin vakka, sest ma ei tahtnud, et juhtum kasvaks suuremaks ning kahjustaks Euroliiga mainet,» alustas ta sotsiaalmeediapostitust.

«Aga nägin, et vastasmängija esitas avalduse, mille detailid ei peegelda tõde, kuigi ta üritas neid nii serveerida. Ma ei taha teemat kuidagi venitada. Kuid tolles olukorras oli mu ainus eesmärk vastane enda pealt maha saada ja mängu naasta. Pildid tõestavad, et konflikt paisus tema tõttu.»

Ta lisas: «Olen kogu vajalikku infot jaganud klubi ja Euroliigaga. Vabandan veelkord, et oma käitumisega nii palju kära tekitasin.»

Vaadates trahvisummasid, siis paistab, et Euroliiga otsustajad uskusid Biberovici.

Riiukukkedel jääb vahele Euroliiga hooaja esimese topeltnädala avamäng. Efes sõidab täna külla Tel Avivi Maccabile, Fenerbahce võõrustab Belgradi Crvena Zvezdat.

Tagasi üles