VIDEO: Itaalia jalgpallitreener vallandati mängijale kallalemineku tõttu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fiorentina peatreener Delio Rossi (vasakult teine) üritas oma meeskonna mängijat lüüa.
Fiorentina peatreener Delio Rossi (vasakult teine) üritas oma meeskonna mängijat lüüa. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliliigas juhtus rabav lugu Fiorentina ja Novara mängus, kui kodumeeskonna treener Delio Rossi läks kättpidi kallale oma mängijale Adem Ljajicile. Klubi juhatus otsustas seepeale juhendaja vallandada.

Rossi ei olnud Ljajici panusega rahul ja vahetas noore serblase juba poole tunni möödudes välja. Ljajic aplodeeris pingile tulles treenerile sarkasitiliselt ja see ajas Rossil kopsu täiesti üle maksa - esmalt üritas ta mängijal kõrist haarata ja seejärel lüüa, enne kui meeskonnakaaslased kaks riiukukke lahutada suutsid.

Täna hommikul andis Fiorentina president Andrea Della Valle teada, et Rossiga on tööleping lõpetatud.

«Paari sekundi jooksul lõid kõik temasse kogunenud pinged välja. Mul on väga kahju, sest ta pole mitte kunagi varem mitte midagi sellist teinud,» kommenteeris Della Valle juhtunut. «Pidin aga sellise otsuse langetama tema enda pärast – et ta oma viga mõistaks. Mitte mingisugune provokatsioon ei õigusta sellist käitumist.»

Ühtlasi kinnitas Della Valle, et ka Ljajicit ootab ees «proportsionaalne karistus». Meeskonna uue juhendaja nime kavatseb president välja öelda lähemate päevade jooksul.

Novaraga 2:2 viiki mänginud Fiorentina hoiab tänavu Serie A-s alles 15. kohta.

Vaata videot juhtunust siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles