Räikkönen: mina olen võidusõiduks valmis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari piloot Kimi Räikkönen
Ferrari piloot Kimi Räikkönen Foto: Reuters / Scanpix

Möödunud hooajal vormel-1-sarjas kolmanda kohaga leppima pidanud soomlane Kimi Räikkönen avaldas, et tema on võidusõiduks valmis.

«Me pole ühegi ringiaja saamiseks maksimumi andnud. Kui meil mingeid ettenägematuid probleeme ei tule, siis peaks kõik korras olema. Me parem ootame esimest etappi ega hakka enne mingeid ennustusi tegema,» sõnas Räikkönen ja lisas: «Reeglid on uued ja KERSiga on alati võimalus, et midagi läheb valesti. Aga mina olen võidusõiduks valmis!»

Kui soomlaselt küsiti, kas ta läheb tänavusele hooajale vastu teisiti kui 2008. aastale, siis vastas ta, et mitte midagi pole muutunud.

«Ma ei tea midagi mingist teistsugusest tundest. See on uus hooaeg ja raske on midagi oodata. Kõik alustavad ühelt tasemelt. Vormel-1 on alati olnud lõbus, aga kui hästi läheb, siis on see nüüd veelgi lõbusam.»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles