Selgus võrkpallikoondise lõplik koosseis

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis.
Eesti võrkpallikoondis. Foto: Laura Oks/Postimees

Täna selgus EM-valikturniiriks valmistuva Eesti võrkpallikoondise lõplik koosseis.

Meeskonda ei mahtunud seekord sidemängija Kusti Nõlvak ja nurgaründajad Kristjan Õuekallas ning Jaanus Nõmmsalu, vahendab volley.ee.

Neljapäeva hommikul sõidab koondis Belgiasse, Kortrijki linna Lääne-Flandrias, kus peetakse reedest pühapäevani Euroopa meistrivõistluste esimene valikturniir.

Võistlustosinasse kuuluvad sidemängijad Kert Toobal ja Martti Keel, temporündajad Ardo Kreek, Raimo Pajusalu ja Siim Ennemuist, nurgaründajad Keith Pupart, Kardo Kõresaar ja Martti Juhkami, diagonaalründajad Argo Meresaar ja Oliver Venno, liberod Rait Rikberg ja Asko Esna.

Eesti meeskond kohtub 7. septembril kell 20.30 Hollandiga, 8. septembil 20.30 Iisraeliga ja 9. septembril 18.30 Belgiaga. Kordusseeria samade vastastega etendub 14.- 16. septembrini Tallinnas, Kalevi spordihallis. Finaalturniirile pääseb neliku parim, lisamängude kaudu on õigus seda üritada ka teise koha saajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles