Djokovici ja Ferreri poolfinaal jätkub halva ilma tõttu alles homme

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
US Openi turniiri peakohtunik Brian H. Earley (seljaga) oli sunnitud David Ferrerile ja Novak Djokovicile teatama, et nende poolfinaal jätkub alles homme.
US Openi turniiri peakohtunik Brian H. Earley (seljaga) oli sunnitud David Ferrerile ja Novak Djokovicile teatama, et nende poolfinaal jätkub alles homme. Foto: SCANPIX

US Openi tenniseturniiri meeste üksikmängu poolfinaal Novak Djokovici ja David Ferreri vahel kaktkestati täna avasetis ja mänguga jätkatakse homme - põhjuseks äikesetormi oht.

Tugev tuul segas juba esimest poolfinaali Andy Murray ja Tomaš Berdychi vahel, kuid seal saadi mänguga siiski lõpuks ühele poole. New Yorgile läheneva äikesetormi tõttu otsustas peakohtunik aga Ferreri ja Djokovici kohtumise katkestada. Ferrer juhtis sel hetkel esimeses setis 5:2, asudes ka servima.

Otsus tähendas ühtlasi, et meeste üksikmängu finaal lükkub juba viiendat aastat järjest pühapäevalt esmaspäevale. Djokovic ja Ferrer lõpetavad oma poolfinaali homme enne naiste finaalkohtumist, mis oli algselt kavas pidada täna.

«Ma pole iial varem nii hulludes oludes mänginud – ja ma olen Šotimaalt. Päris kõnekas või mis,» viskas Murray pärast oma poolfinaali nalja. «Õudne ilm. Seda on raske kirjeldadagi. Iga punkti mängimiseks tuli keskenduda, iga löögi sooritamiseks tuli olla täpselt õiges asendis. Pall mängis õhus, jäi poolelt lennult seisma, toolid lendasid... Servida oli raske, üritasin lihtsalt pallingu sisse lüüa,» vahendab Reuters Murray sõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles