Tallinna maraton: joosta saab ka selg ees ja korvpalli põrgatades

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reigo Kimmel läbis 10 km distantsi korvpalli põrgatades.
Reigo Kimmel läbis 10 km distantsi korvpalli põrgatades. Foto: Toomas Huik/Postimees

Tallinna maratonil ja sügisjooksul oasles üle 18 000 spordisõbra, kelle seas oli nii tuntud sportlasi kui muidu värvikaid inimesi.

Kristjan Puusild läbis maratonidistantsi selg ees joostes, Eesti tänavakorvpalli sarja eestvedaja Reigo Kimmel aga jooksis 10 km korvpalli põrgatades. «Eelmisel aastal tegin sama maratonidistantsil ja 10 km polnud selle kõrval väga hull,» ütles Kimmel, kes oli siiski üsna kurnatud olemisega.

Samuti oli osalemas endine tippkorvpallur Rauno Pehka. «Väga mõnus üritus! Kui peret poleks, ega ma siis vist siin ei osaleks, vaid jookseksin üksinda metsas,» ütles Pehka. «Koos on ikka mõnusam sportida!»

Finišis leidus ka neid, kes asfaldile varisesid, kuid suuremal osal jooksjatest oli siiski suu naerul. «Iga kord mõtlen jooksu ajal, et miks ma seda teen,» naeris 10 km läbinud Pille pärast katsumust. «Aga tegelikult on väga tore üritus, kuhu kindlasti ka edaspidi tulen,» lisas töökollektiiviga sportima tulnud naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles