Tarvas alistas meistriliigas TTÜ, Rapla oli üle Kalevist

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas (kollases vormis) alistas Eesti meistriliiga kohtumises TTÜ.
Rakvere Tarvas (kollases vormis) alistas Eesti meistriliiga kohtumises TTÜ. Foto: Andres Haabu

Korvpalli Eesti meistriliigas alistas Rakvere Tarvas võõrsil kindlalt 81:66 TTÜ. Maris Laksa arvele jäi võitjate parimana 25 punkti, Reimo Tamm lisas 22 silma. TTÜ parim oli 13 punktiga Kristjan Makke.

Tänases teises mängus võttis Rapla samuti võõrsil 85:69 võidu turniiritabeli viimasel kohal jätkava Tallinna Kalevi üle. Rait-Riivo Laane arvele jäi 24 punkti, Andre Pärn viskas 17 punkti. Kalevi parim oli 17 punktiga Janis Vahter.

Mängude käik:

Ka kolmanda veerandaja järel juhib Rapla üsna turvaliselt 57:45. Rait-Riivo Laane arvel on neljanda veerandi keskpaigaks juba 24 punkti.

Rapla võidab Tallinna Kalevi vastu poolaja 36.30. Rapla poolel on võrdselt 8 punkti toonud Andre Pärn, Rait-Riivo Laane ja Raido Ringmets. Kalevi parimana on Janis Vahter kogunud samuti 8 punkti.

Rapla võidab Kalevi vastu esimese veerandaja 22:15.

Kolmanda veerandaja lõpuks on Tarvas edu võimsalt kasvatanud ja juhib 63:44, Maris Laksa arvel on 19 ja Reimo Tammel 17 punkti. TTÜ suutis seega veerandajaga visata vaid 8 punkti.

Poolajaks juhib Tarvas TTÜ vastu kuue punktiga 42:36. Rakvere parimatena on Reimo Tamm ja Maris Laksa toonud võrdselt 12 punkti, Tamm on andnud ka neli korvisöötu. TTÜ parim on 13 punktiga Kristjan Makke.

Esimese veerandaja järel on TTÜ ja Tarva mängus tablool viik 21:21.

Enne mänge:

Tarvas hoiab turniiritabelis kolmandat kohta, olles kogunud 4 võitu ja 2 kaotust. TTÜ on kahe võidu ja kolme kaotusega neljandal kohal.

Tallinna Kalevil on tabelis vaid üks võit ja kuus kaotust, mis annab neile tabelis viimase 9. koha. Rapla meeskond on pärast kolme kaotust saanud kahes viimases mängus kirja võidu ja on tabelis neljandal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles