Legendaarse nalja teinud Räikkönen tegi tiimile selle puhul kingituse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen (keskel) koos Lotuse tiimi liikmetega.
Kimi Räikkönen (keskel) koos Lotuse tiimi liikmetega. Foto: SCANPIX

Abu Dhabi vormel-1 etapil esikoha teeninud Kimi Räikkönen nähvas toonase võistluse ajal võidusõiduinsenerile Mark Slade’ile, et viimane ta rahule jätaks ning seejärel on sellest saanud juba legendaarne lause.

Viimati lasi Räikkönen teha meeskonnakaaslastele 500 särki, mille peal oli tema nüüdseks juba legendaarne lause «Jätke mind rahule. Ma tean, mida ma teen.», kirjutab AFP.

Seejuures selgitas Räikkönen ka oma teguviisi. «Osa meie raadiovestlusest jõudis teleekraanile ning nende hetkede puhul võib aru saada, kui palju ma tegelikult soovisin keskenduda oma tegemistele ja lõpetada võistlus esimesena. Vajasin ainult teavet selle kohta, et kui kaugel on lähim jälitaja,» selgitas Räikkönen.

Pühapäeval uuris Lotus oma ametliku Facebooki-külje kaudu, kas särkidele oleks ka fännide seas huvilisi, kui need müüki paisata. Kolmveerand tunniga oli soovi avaldanud juba tervelt 6500 inimest.

Vaata, milline särk välja näeb!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles