Vabavõitleja Tõnissaarel on võimalus pääseda Euroopa esiliigasse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tõnissaar
Ott Tõnissaar Foto: Andres Ehrenpreis

Novembri alguses Soomes olulise võidu võtnud Eesti vabavõitlejal Ott Tõnissaarel on võimalus pääseda tuleval aastal võistlema Euroopa esiliigasse Cage Warriors.

«Ühelegi paberile veel alla kirjutatud ei ole, aga ürituse korraldajad on avaldanud soovi mind saabuval aastal nende üritustel võistlemas näha. Võimalus jätkata oma karjääri Euroopa tippliigas on suur samm nii mulle, meie võistkonnale kui ka kogu Eesti MMA-le,» kommenteeris edusamme Eesti võitleja ja Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. «Paar nädalat tagasi Soomes saadud võit Musa Amagovi üle oli kindlasti oluliseks verstapostiks,» lisas Tõnissaar.

Tõnissaar (27) on pidanud kaheksa profimatši, millest võitnud seitse. Seitsmest võidust kuus on saavutatud kas alistuse või tehnilise nokaudiga.

Cage Warriors Fighting Champioship (CWFC) on Euroopa suurim ja kiireimini arenev sportliku vabavõitluse võistlusliiga, mis alustas tegevust 2002. aastal. Liigast on läbi käinud palju maailmakuulsaid nimesid, näiteks on seal paljude teiste hulgas vahetult enne UFC-sse siirdumist võistelnud Michael Bisping ja Dan Hardy. 2012. aastal toimub 13 erinevas riigis (Inglismaal, Iirimaal, Araabia Ühendemiraatides, Jordaanias, Ukrainas, Türgis, Venemaal, Ungaris jm) kokku 17 üritust. Vaata CWFC 2012. aastat tutvustavat videot SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles