Võitmatu Tyson Fury tahab järgmisel aastal Klitško paika panna

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury
Tyson Fury Foto: SCANPIX

Profikarjääri jooksul kõik 19 matši võitnud 24-aastane britt Tyson Fury loodab järgmise aasta mais või juunis vastamisi minna üliraskekaalus IBFi, IBO, WBA ja WBO meistrivöösid omava Vladimir Klitškoga.

Fury on valmis Klitškoga vastamisi minema Saksamaal, kus Vladimir ja Vitali Klitško on pidanud suure osa oma tiitlimatšidest, vahendab boxingnews24.com.

Fury soovib pigem ringis vastamisi minna Vladmir Klitškoga, kuna tema valduses on koguni neli meistrivööd ja karjääri lõpetamise mõtteid mõlgutava Vitali Klitško valduses on vaid WBC meistrivöö.

Kui 206 cm pikkune Fury on võitnud kõik karjääri 19 matši, siis 36-aastasel Klitškol on samal ajal ette näidata 59 võitu (51 neist nokaudiga) ja 3 kaotust. Viimati jäi ta aga vastasele alla 2004. aastal.

Siiski ei ole Futy ainus mees, kes sooviks Vladimir Klitškoga kohtuda ning samat plaani mõlgutab ka Aleksandr Povetkin. Lisaks on õigus ukrainlasega vastamisi minna ka näiteks Robert Heleniusel ja Kubrat Pulevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles