Vunk mängis kuulsa Olympiakose vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Vunk
Martin Vunk Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Martin Vungi koduklubi Panachaiki läks eile karikavõistlustel vastamisi Kreeka tippklubiga Piraeuse Olympiakos, kellele vannuti võõral väljakul alla 0:2.

Sel hooajal Meistrite liiga põhiturniiri alagrupis Schalke ja Arsenali järel ning Montpellieri ees kolmanda koha saanud Olympiakos ei suutnud avapoolajal esiliigaklubi väravalukku murda, vahendab Soccernet.ee.

Teise poolaja esimestel minutitel viis aga Alžeeria koondise ründaja Rafik Zoheir Djebbour kodumeeskonna juhtima ning 71. minutil lisas omapoolse värava Kreeka koondise ründaja Konstantinos Mitroglou.

Vunk kuulus põhikoosseisu ning vahetati välja kohtumise teisel lisaminutil. Olympiakose kodulehe mängukirjelduse kohaselt sooritas ta ühe pealelöögi raami, aga väravavaht Balazs Megyeri tõrjus.

Tegemist oli karikavõistluste 1/16-finaali avamänguga. Korduskohtumine Panachaiki koduväljakul ootab ees 19. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles