Manchester United ostab veel ühe Arsenali staarmängija?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Van Persie'st (alumine) ja Theo Walcottist võivad taas klubikaaslased saada.
Robin Van Persie'st (alumine) ja Theo Walcottist võivad taas klubikaaslased saada. Foto: SCANPIX

Suvel toimus Inglismaa jalgpalli kõrgliigas sensatsiooniline üleminek, kui Manchester United ostis ühe suurima rivaali Londoni Arsenali käest Hollandi ründetähe Robin Van Persie. Nüüd plaanib Manchesteri suurklubi pealinna meeskonnalt üle lüüa ka ründava poolkaitsja Theo Walcotti.

Walcott lükkas tagasi Arsenali uue lepingupakkumise, mille alusel mees teeniks nädalas 75 000 naela. Peatreener Arsene Wenger küll loodab, et mees jätkab tema meeskonnas, kuid mida päev edasi, seda ebatõenäolisemaks see muutub.

Varem on 23-aastase inglase vastu huvi üles näidanud Chelsea, Liverpool ja Manchester City, kuid nüüd liitus nendega ka Manchester United. Telegraph kirjutab, et Walcotti ja Van Persie taasliitumine Manchesteris on üsna tõenäoline, sest mehed on head sõbrad ka väljaspool palliväljakut.

Unitedil oleks lisaks rahale Arsenalile vastu pakkuda ka Portugali äärepoolkaitsja Nani, kes on peatreener Sir Alex Fergusoni soosingust välja langenud. Väidetavalt on Arsenal Nani teenetest väga huvitatud, kuid Londoni meeskond ei pruugi maksta Portugali staarile tema nõutavat palgaraha.

Walcott liitus Arsenaliga 2006. aastal. Samal aastal debüteeris ta ka Inglismaa koondises ning on kodumaad esindanud 30 korral ja löönud neli väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles