Force India plaanib vahetada Mercedese mootorid Ferrari vastu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Force India.
Force India. Foto: SCANPIX

Itaalia ajalehe La Stampa andmetel kavatseb Force India vormel-1 meeskond loobuda Mercedese märki kandvatest mootoritest ja hakata kasutama Ferrari jõuallikaid.

Kui meeskond 2008. aastal Force India nime all võistlema hakkas, võetigi kasutusele Ferrari mootorid, kuid järgmisel aastal vahetati need Mercedeste vastu. Aasta-aastalt tulemusi parandanud Force India on viie aasta jooksul poodiumile jõudnud korra, kui Giancarlo Fisichella lõpetas Belgia GP teise kohaga. 2012. aastal lõpetati hooaeg tootjate arvestuses seitsmendana.

Uue mootorilepingu sõlmimise korral saab ilmselt selgeks ka teine piloot, kes uuel hooajal Paul di Resta kõrval Force India rooli keerab - selleks on Kevin Korjuse tänavune konkurent vormel-Renault' sarjas Jules Bianchi, kes mullu tegutses Force India testisõitjana. Ametlikult pole meeskond siiski veel kumbagi põhisõitjat kinnitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles